RSS

AKUE TELAH DITAG

Entah ribut taufan mana yang melande..tetibe aku ditag lak..Oleh kerana wanie ni dah beberapa kali mendesak aku, so kali ni aku ikut je la..



cute la sgt blog aku ni...haha..okey okey

10 facts pasal aku

seorang wanita Islam

aku suke wat bende-bende yang tak berpekdah tyme bohsan 'when im at a loose end' sebagai contoh: bilang bintang di waktu siang..

aku suke korean drama..last cite -snow queen- pehhh best giler..

tegok movie n dengar lagu ambil hapal lirik lam cite n lagu tu yang aku rasa cam best

gossip gossip

makan choki2

main-main dengan pet aku..kekek namenye..muakeskes

mudah rase nk muntah bile aku cakap banyak-banyak

bile tengok aku..dont expect an unexpected.

suke color pink and suke giler nak mati kat bunge-bunge..anyone nk suh aku hepi..kasi adiah bunge kat aku..muahahahaha..

aku xtau nk tag sape g..hekhek

1 comments:

Balqis said...

bgos2..
ak mncri mgse sterusnyer..anis..
haha..