RSS

Final Mode!!!!

Salam,

Nampaknye lame bebenor ye saye tidak meng update. Dah bersawang labah-labah ye blog ini. Bukan ape, internet di tempat saye ini agak kelembapan semacam kura-kura berjalan mengambil angin di petang hari yang mana sedikit sebanyak mempengaruhi mood saye untuk moncoret kate di blog ini ( alasan je kot..padahal malas..hik3)

Ape-ape pon saye nak wish All da best kepada semua student yang akan dan sedang menghadapi Final exam. Gud Lark ok. Baca doa before jawab exam tu yer.

Semester ini merupakan semester terakhir saye menghadapi Final exam ni. 3 paper je. Tapi cukup menyakitkan.hukhuk.

Ok lah, jom study!!! Marilah sama-sama kita menuju kejayaan..


3 comments:

ikantenggiri said...

Good Luck! for final exam in upc :)

um. masyitah said...

Salam Eniey
Tulah akak pun tunggu juga bila eniey nak update. wah dah semester last ni.
good Luck ya.moga2 nanti dapat result cemerlang,dapatlah segera posting.

Ena said...

Salam Kenal..
Kdg2 kiter memerlukan mase & cerita yg sesuai utk di update.. Apatah lg as a student..byk bonar kojo nyo ehh.. ehehee..