RSS

Eniey Merindui...

Salam,



Hukhuk..bangun pagi pagi arini tetibe teringat kat umah..Kat ummi n abah.Badan pon rase cam hangat hangat bukan hangit hagit, cam nak demam je.uuuu

Makan penadol terus, kot melarat. 3 papers to go. Da la yang Major nye ~Organic, Polymer n Fizik~ Tulum la jangan demam. Tulum la tulum la. Tapi aku selalu je demam tyme exam. Dulu masa SPM aku demam, nak study pon xder mood.Mungkin tu kifarah dosa-dosa aku. Allah nak uji aku supaya lebih ingat kepadaNya. Nasib baik result SPM aku tak hancus. Alhamdulillah..Cite lame tu..Kenangan zaman muda.hikhik

Tak sabar nak balik umah, p after exam kene tunggu beberape ketika for proposal presentation yang entah bile akan berlangsung. Hanya mereka dan keluarga mereka yang tahu. Eniey-channn bercemangat!!!! jangan duk lemah longlai sangat. ngeee.

Meh layan lagu ni, tambahkan lagi kerinduaan..hakhakhak..

Satu Rindu
Munsyid : Opick Feat Amanda



Hujan teringatkan aku
Tentang satu rindu
Dimasa yang lalu
Saat mimpi masih indah bersamamu

Terbayang satu wajah
Penuh cinta penuh kasih
Terbayang satu wajah
Penuh dengan kehangatan
Kau ibu Oh ibu

Alloh izinkanlah aku
Bahagiakan dia
Meski dia telah jauh
Biarkanlah aku
Berarti untuk dirinya
oh ibu oh ibu kau ibu

Terbayang satu wajah
Penuh cinta penuh kasih
Terbayang satu wajah
Penuh dengan kehangatan
Kau ibu

Terbayang satu wajah
Penuh cinta penuh kasih
Terbayang satu wajah
Penuh dengan kehangatan
Kau ibu oh ibu kau ibu
oh ibu oh ibu

Hujan teringatkan aku
Tentang satu rindu
Dimasa yang lalu
Saat mimpi masih indah bersamamu
Kau ibu kau ibu kau ibu

2 comments:

daddy's girl said...

eniey...
saye pn merindui eniey..
muahhaha..

Aishah Arisa said...

eni channnn....
ketika hati dikocak ombak...
ia pasti merindukan sesuatu...
merindukan Sang Pencipta..
merindukan insan tersayang..
merindukan kenangan manis..
itulah rindu yg bertamu dihati...
sungguh hati mu normal..
hahhah..

Yang pasti...
tegarkanlah hati...
jgn biarkan ia dihanyut oleh ombak yg rakus... kerna..
takkan manisnya hidup.. andai x di lambung gelora...

eni-channn..caiyokk!!!!
ganbette nee-chan!!!!!
muahhhh..
luvv u 4eva n eva....
hihihi...

struggle 4 ur exam...
strive for success...
achieve the bless from Allah...