RSS

Entah la

Salam,

Ku mencari ku mencari siapakah diriku? siapa? siapa? miahahaha~adakah aku atroman taro yang bisu tanpa kata menjaga keamanan sejagat? adakah aku juliet yang mendambarkan kasih romeo?MySpace adakah aku manusia jalanan yang memohon simpati, bagai melukut di tepi gantang.
Ermm..entahla...

actually i can't define everything about me!




Sejak akhir-akhir ni aku cam rasa down giler. MySpace Tak tau la nape.Aku pon tak faham. Aku rasa macam aku ni cam bengong la cam bodo la. Entah ape-ape la aku ni.Sepatutnye benda ni tak patut terlintas pon dalam benak aku dan memang tak patut pon. Dan disebabkan itu lah aku patut muhasabah diri aku dan jadikan diri aku apa yang sepatutnya. Entah la

Hormone gile mane tah melanda diri aku menyebabkan aku jadi sebegini rupa. Begini la aku yang bile nak buat begitu dan begini aku cam serba salah, macam tak sampai objektif, tak terurus, semak ,menyemak...Entah la..Ahhhh apa yang penting kawan aku asma' sentiasa ayu dan comey sentiasa..

Sem ni,aku cam tak perform well je. Dalam akademik aku terutamanya. Assignment aku, even dalam test, kuiz, projek, blog, lab report, propasal semuanya entah ape-ape.hampeh.. Entahla labu. Apa terjadi mungkin kifarah dosa-dosa lampau aku. Mungkin aku jauh daripadaNya, aku buat banyak dosa, sakitkan hati orang.Dan sebab silap aku sendiri, sikap aku sendiri Entah la.

Aku nak cari semangat, aku nak gapai kekuatan, aku nak bina kemantopan, aku nak rasai ketenangan. Aku upgrade keteguhan hati..Bantulah aku..Ya Allah..Tolonglah teman-temanku. Bangkitkan aku daripada lenaku yang panjang. Sesunggunhya aku tak tegar hidup sendiri.MySpace

Redhalah dengan apa yang kite perolehi, terimalah pemberian Allah apa adanya. Lupakan angan-angan yang tak sesuai denga kite usahakan dan diluar kemampuan.
'Allah akan mengampuni apa yang telah berlalu'

Hidup tak sentiasa indah~

Bile tengok gelagat kanak-kanak. Hati leh rasa tenang.ngeeee

video

Sesi luahan perasan yang tah ape-ape..kahkahkah..(^_^)v..sape yang sanggup baca.Baca la..Bagi la aku kata-kata semangat. 16 ari lagi FINAL...tulun..tulun..

2 comments:

Aishah Arisa said...
This comment has been removed by the author.
Aishah Arisa said...

salam sis..
y r u being so sad..
where's ur spirit???
plezz dont be so down..be semangat plezz...u r GTE kn...

dis is a life..live a life

sometime we r at the top. n smtime at the bottom..so if u feel that u r at the bottom now..
plezz try to push more harder so dat you will be at the right position again..
dont let ur self being sink in the deepest sea..

ur lover,
sy yg comey...
wakakakka..